Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Bunun yürekin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin semtı rabıta opsiyonel olarak hileınan hidrolik karakol ile henüz sık tasarruf sağlamlanabilir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belli başlı bir ısıevet kadar dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını katkısızlayana derece dayanması çok önemlidir.

Tam çışitaların ve ulaşım yollarının adida belirtilen şartlara muvafık olması gerekir:

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin gücük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, natürel kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları derneşik olarak bünyelmalıdır. Bapnın aklık çallıkışmasını kurmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil hesap önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının yangın kapısı en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Yangın merdiveni bapsı kullanımında nazarıitibar edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi kucakin hem bile merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi sinein bu unsura ilgi edilmelidir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarırabıta firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Çıkış mesafelerinin bapdan tuzakındığı yapı yararlanma sınıflarında, bir koridor yürekindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, evetğmurlama sistemi olmayan bünyelarda koridor uzunluğunun nimsından ve yağmurlama sistemi olan binalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olamaz.

Yangın takkadak emin bir boşaltma için ilk hamle, yangın merdivenlerinin nerede olduğunu ve nite kullanılacağını bilmenizdir. Yangın merdivenlerinin yerini öğrenin ve nizamlı olarak tatbikat yaparak kesinlikle kullanılacaklarınızı uygulayın.

Report this wiki page