Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları tekdüze olarak örgülmalıdır. Kapının mazbut çdüzenışmasını elde etmek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına niçin olan ortam sıkıntısızışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Kanatlar içinde oranlı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için bindi plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması yangın kapısı gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı nedir ve ne nöbete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek için kullanılan bir kapıdır.

Belirtilen bu gün dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını deyiş etmektedir. Fakat bu mevzuda dikkatli tutulmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman üstelik dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın kapımızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü çabucak bapnın rahat açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

1 mm yahut elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok elan çok ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere hediyeı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın merdivenleri binalırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma açık gestaltlarda 120cm, mürtefi katlı büro binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page